QA Testing

Dobrodošli na stranicu Centra NIT, organizacije koja je posvećena obuci kandidata u oblasti informacionih tehnologija. Naša misija je da pružimo praktično znanje koje će kandidatima omogućiti da postanu upošljivi u IT industriji. Svojim kursom za QA testiranje, pružamo polaznicima mogućnost da steknu sve neophodne veštine i znanja koja su potrebna za razvoj karijere u ovom polju. Kurs je dizajniran da bude interaktivan, sa fokusom na praktičnoj primeni teorijskih znanja, i pruža polaznicima mogućnost da se pripreme za ulazak u svet rada kao kvalifikovani QA tester.

5.0 (46 ocena)
5/5

Šta ćete naučiti

Kurs za QA testiranje u Centru NIT je osmišljen tako da polaznicima pruži sveobuhvatno znanje o procesu testiranja softvera, od početnih koncepta do praktičnih vežbi.

Kroz 12 nedelja kursa, polaznici će naučiti šta je manuelno testiranje i zbog čega je važno, koje vrste testiranja postoje i kako se primenjuju u procesu testiranja. Takođe, biće upoznati sa metodologijama testiranja, kao što su Black box, White box i Gray box.

Kroz kurs će se takođe obrađivati greške (bugovi) i način na koji se pronalaze i prijavljuju, kao i alati za praćenje bugova. Polaznici će takođe naučiti kako da pišu test cases i primenjuju ih u praksi, uz vežbe koje će ih pripremiti za rad sa mobilnim aplikacijama.

Poslednje tri nedelje kursa biće posvećene vežbama i usavršavanju već stečenih znanja. Na kraju kursa, polaznici će biti osposobljeni da započnu karijeru u QA testiranju.

Istaknuto o kursu